Warmtepompen & zonneboilers

Warmtepompen: een duurzame oplossing voor milieu en mens

Een warmtepomp is een ecologisch en economisch alternatief voor een traditionele verwarmingsketel. De aansluitingsmogelijkheden zijn veelzijdig: verwarming via vloerverwarming, radiatoren, ventilo-convectoren, sanitair warm water,... Warmtepompen bieden tal van mogelijkheden om u warm te houden. En wanneer het nodig is, schakelt u de koelfunctie in. Het biedt een zachte afkoeling van uw woning bij extreme buitentemperaturen. Zo is een warmtepomp ook op warme dagen uw temperatuurpartner.

Voordelen van een warmtepomp

  • Uitzonderlijke verwarmingsprestaties
  • Milieubewust en energiezuinig comfort
  • Flexibiliteit
  • Duurzame verwarmingssystemen
  • Makkelijke installatie door een vakman

Saveco uit Brakel heeft als vakman heel wat ervaring in de plaatsing, onderhoud en herstellingen van warmtepompen. Zelf werken we graag met kwaliteitsmerk Daikin, maar natuurlijk installeren we ook andere merken. We staan u in elk geval graag bij met professioneel advies bij het kiezen van de warmtepomp die het best bij uw noden aansluit.

Zonneboilers: de zon als bron voor uw energie

Waarom geen energie halen uit de zon? Zonneboilers halen meer dan de helft van hun energie uit de zon, wat niet alleen ecologisch zeer interessant is, maar ook voor een gevoelige daling van uw energiefactuur zorgt.

Zonneboilers zijn ideaal voor de verwarming van sanitair water. De installatie is onderhoudsvrij en duurzaam. Bovendien kunt u een deel van de plaatsingskost recuperen aan de hand van subsidies en/of belastingsvermindering. Waar wacht u dus nog op?

Saveco uit Brakel plaatst, onderhoudt en herstelt zonneboilers van Bulex, Daikin en Atlantic.

Bekijk alvast enkele realisaties van warmtepompen en zonneboilers.
Hebt u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan contact op via de contactpagina.
Wij helpen u graag verder.

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan hier!

Back to Top