Saveco uit Brakel is uw partner voor kwalitatief sanitair en centrale verwarming op maat

Saveco uit Brakel is een dynamisch bedrijf met aan het roer zelfwerkend patroon Koen Van Twembeke. Koen beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in sanitair en centrale verwarming en is dan ook de perfecte partner voor de installatie van sanitair, centrale verwarming en - omdat we ook graag denken aan het milieu - de plaatsing van warmtepompen / zonneboilers.

Ons bedrijf beschikt over een professioneel team dat vlekkeloos werk verricht en uiteraard steeds begeleid wordt door Koen zelf, die alle werken zelf opvolgt. Onze specialisatie is het vervangen/renoveren van bestaande installaties. Omdat dit soort werk toch nog net dat tikkeltje meer expertise vraagt, zijn we er trots op dat we voor elke uitdaging steeds een oplossing kunnen aanbieden of toch actief meezoeken naar wat het best bij uw wensen en noden past.

Bij Saveco staat kwaliteit steeds op de eerste plaats

Kwaliteit is belangrijk voor ons en daarom werken we enkel met kwaliteitsmerken zoals Bulex, Daikin, Samsung en Atlantic. Ook onze partners zijn stuk voor stuk vakmannen die kwaliteit aanbieden. Zo werken we o.a. samen met:

Uiteraard bent u altijd vrij om uw toestellen te kiezen. Wij staan in elk geval steeds paraat met professioneel advies.

Onze grootste troef is een degelijke dienst-na-verkoop

Saveco uit Brakel denkt ook na de aankoop nog aan zijn klanten. Zo kunt u als klant bij ons altijd terecht voor een degelijke en complete dienst-na-verkoop. Dit houdt in dat u ook steeds welkom bent voor het onderhoud en herstelling van uw installatie. 

Op de website vindt u heel wat informatie over onze diensten. U kunt er ook enkele realisaties bekijken en meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan contact op via de contactpagina.
Wij helpen u graag verder.

Tevreden klanten getuigen

Bekijk onze realisaties
en ontdek wat wij voor
u kunnen doen!

Lees meer

Vraag je offerte aan

Overtuigd van ons kunnen? Vraag dan vandaag
nog uw vrijblijvende offerte aan! We bieden u
graag een oplossing op maat aan!

Lees meer

Tevreden klanten getuigen

Bekijk onze realisaties
en ontdek wat wij voor
u kunnen doen!

Lees meer
Back to Top